Македонската винска сцена се сели во Охрид

Во организација на Македонската Асоцијација на Сомелиери – МАСОМ на 10ти Август (Сабота) со почеток во 18:00 часот ќе се оддржи винскиот настан „Вински Тераси – Охрид“ во ресторанот

Read more