„Шекспирова 9/1“ на Владимир Митревски прогласен за најдобар филм во Крагуевац

„Актуелната животна приказна од македонското секојдневие која може да се преслика на сите простори на бившата СФРЈ, драматуршки и режисерски е стилизирана на бравурозен

Read more