Љубителите на црн хумор се поинтелигентни луѓе

Ново истражување покажа дека љубителите на црниот хумор имаат повисок коефициент на интелигенција. Испитувањето е објавено во научното списание „Когнитив процес“ (Cognitive Process) и

Read more