Според Илон Маск од Лондон до Сиднеј ќе се патува за помалку од час

Илон Маск си постави нова амбициозна цел – крај за долгите авионски летови. Благодарение на Спејс-Икс патничката ракета во развој, патот од Лондон до

Read more