Алијанса за ретки болести: Сериозно загрижени за можноста пак да доцнат терапиите за пациентите

Националната Алијанса за Ретки Болести – НАРБМ изразува сериозна загриженост за можноста од повторно доцнење на набавката на терапии за пациентите со ретки болести.

Read more