Светот пред банкрот: Во првиот квартал од 2018 година, долгот е колку последните две години заедно

(Вечерњи лист) Институтот за меѓународни финансии (ИМФ) со седиште во Вашингтон, глобална заедница на финансиските институции, по истекот на секој квартал ја објавува својата нова

Read more