Новиот број на „Книжевно житие“ посветен на современата хрватска поезија

Новиот број на списанието „Книжевно житие“ на Книгоиздателството „Макавеј“ е целосно посветен на современа хрватска поезија. Со наслов „Дванаесет лирски современици“ списанието на 120

Read more