Фото-конкурс на МИА на тема „Слобода на медиуми“

Македонската информативна агенција – МИА распиша награден конкурс за фотографија на тема „Слобода на медиуми“. Првата награда изнесува 50.000 денари, втората 20.000 денари и третата 10.000 денари.

Read more