Одбележани 1000 годишни постоење на демирхисарско Слепче и манастирот „Св. Јован Претеча“

Одбележана 1000 годишнината од постоењето на демирхисарското село Слепче и манастирот „Св. Јован Претеча“ … Општина Демир Хисар со милениумска манифестација ја одбележа 1000

Read more