Се одржаа петтите Горно – рекански средби

Со прикажување на дел од свадбарските обичаи, во селото Рибница, во општина Маврово-Ростуше, викендов завршија петтите Горно-рекански средби. На завршната манифестација во дворот на некогашното училиште

Read more