Исчезнатиот архитект Константиновски е пронајден жив

Исчезнатиот професор во пензија и архитект Георги Константиновски, кој беше пријавен за исчезнат, денеска е најден жив во Бардовци. Според непотвредени информации на порталот,

Read more