Повикот за програмата за млади уметници „Инкубатор“ е отворен до 1 септември

Фросина Шуман и Исидора Краљевска, кои ја посетуваа Програмата за млади уметници „Инкубатор“ во областа на танцот под менторство на кореографката Рисима Рисимкин, ќе

Read more