„Потестатизам“ од Калистрат Санџакоски

Неодамна излезе од печат книгата „Потестатизам“ од Калистрат Санџакоски, во издание на Издавачката куќа „Паблишер“… Големината на овој труд исходи од сета негова преизобилност

Read more