IN MEMORIAM: Почина Ѓоре Ценев

Младинскиот културен центар вчера вечер (25 септември) соопшти дека ненадејно починал долгогодишниот предавач и менаџер на Планетариумот при Младинскиот културен центар во Скопје Ѓоре

Read more