Премиера на претставата „Петтиот чин“ во Струмички театар

Со претставата „Петтиот чин“ од црногорскиот автор Љубомир Ѓурковиќ, актерите Брано Бенинов и Ванчо Крстевски ќе одбележат 35 години на тетарската сцена во Струмичкиот

Read more