Започнува акцијата „Отвори го срцето, подари детство“

Во организација на иницијативата „СОЛИС социјална иновација“ во кафе „Кино Карпош“ денеска (сабота, 6 април 2013) од пладне до полноќ ќе се одржи донаторска

Read more