Опра Винфри летува во Дубровник со пријателите

Една од најпопуларните телевизиски водителки, Опра Винфри, со неколку пријатели се одмора на луксузна јахта во Дубровник. Во Хрватска допатува со нејзината најдобра пријателка

Read more