Оливера Ќирковиќ ќе ги промовира своите книги на Саемот на книга во Скопје

На овогодинешниот Саем на книга од 8ми до 14ти септември со своја понуда ќе се појави Оливера Ќирковиќ, авторката на бестселерот „Пинк Пантер“. Оливера

Read more