Управниот суд ја поништи одлуката за избор на директор на Центарот за култура во Струмица

Управниот суд ја поништил одлуката на Министерство за култура за избор на директор на НУЦК „Антон Панов“. Судот ја уважил тужбата на двете одбиени

Read more