“Метод” од Жорди Галсеран на сцената на Народниот театар Охрид

Најпоставуваниот современ шпански текст во Регионот, за првпат преведен и поставен во Македонија. “Метод” (El mètode Grönholm) од Жорди Галсеран, премиерно на репертоарот на

Read more