Милица Стојанова е наградена со „Голема ѕвезда“ на Друштвото на филмските професионалци

Филмската и театарска актерка Милица Стојанова е добитник на наградата „Голема ѕвезда“ на Друштвото на филмските професионалци на Македонија (ДФПМ) и ќе и биде

Read more