Мулти медиски проект “Копнеж по светлина“ на Боро Рудиќ и Ферид Мухиќ

На 05 октомври 2022 (среда), во Македонска академија на науки и уметностите – МАНУ, со почеток во 19 часот, ќе се отвори изложбата на

Read more