Промоција на „Македонија – предел и култура на живеење“ од Леонард Шулце Јена

Во организација на „МАКЕДОНИКА литера“ и Амбасадата на СР Германија денеска во Скопје се одржа промоција на книгата „Македонија – предел и култура на

Read more