„Култот на Големата Мајка (аспекти на женскиот креативен принцип)“ на Нешка Николова

Издавачка куќа „Македоника литера“ од Скопје неодамна ја објави книгата на м-р Нешка Николова „Култот на Големата Мајка (аспекти на женскиот креативен принцип)“ која

Read more