Марија Спасовска ќе ја претставува Македонија на Јуниорскиот Евросонг

Марија Спасовска, ученичка во осмо одделение од Основното училиште „Александар Македонски“ од Скопје ќе ја претставува Македонија на 16-то издание на Јуниорскиот Евросонг кој

Read more