Џејмс Корден повторно домаќин на Тони наградите

Британскиот актер и комичар Џејмс Корден, водител на „Лејт лејт шоу“ соопшти дека вторпат ќе биде домаќин на доделувањето на наградите Тони, кои што

Read more