Дина Јашари е финалист на ХЕМИ Музички Награди 2023

Центарот на европската мрежа за размена на музички иновации – „ХЕМИ“ (Hub for the Exchange of Music Innovation – HEMI) ги соопшти деветте финалисти на

Read more