„Суперхикс“ и „Атеист рап“ предгрупи на „Грин Деј“

Суперхикс и новосадските панк-рокери од Атеист рап на 27-ми мај ќе го отворат фестивалот „Белград колинг“, а ќе свират пред премиерниот настап во овој

Read more