Драмски со премиерата на „Фирма“ го отвора фестивалот РУТА

Драмски театар со премиерата на претставата „Фирма“ го отвора Фестувалот РУТА, кој ќе се одржи од 03 до 08 октомври 2023 година. Второто издание

Read more