Новиот „Бетмен“ со заработка од речиси 130 милиони за еден викенд во Северна Америка

Најновиот филм за Бетмен на „Ворнер брос“ заработи околу 128,5 милиони долари во кината во Северна Америка викендов, со што стана првиот филм оваа

Read more