Предлог-законот за остварување на јавниот интерес во културата од денеска е достапен на ЕНЕР

Предлог-законот за остварување на јавниот интерес во културата од денеска е достапен на ЕНЕР (Единствен национален електронски регистaр на прописи на Република Северна Македонија)

Read more