Заврши снимањето на „The Sign“ на Елеонора Венинова

Во Сараево заврши снимањето на краткометражниот игран филм „The Sign“ на Елеонора Венинова, што ќе го отвори годинашното издание на „Cannes Directors’ Fortnight 2019“

Read more