„Еклер“ најдобар среднометражен филм на фестивалот ПриФест

Македонскиот краток филм “Еклер”, по сценарио и режија на Марко Ѓоковиќ ја доби наградата за најдобар филм во категоријата на среднометражни филмови на годинешното

Read more