Нов албум на Добрила Грашеска и Дориан Јовановиќ „Dobrila & Dorian Duo 2: Пиле шарено“

Скопскиот џез фестивал организира промоција на второто албумско издание на тандемот Добрила Грашеска / Дориан Јовановиќ под наслов „Dobrila & Dorian Duo 2: Пиле

Read more