Џорџ Клуни: И кога лежиш скоро смртно повреден, за некои луѓе си само забава

Во интервју за „Сандеј тајмс“, Џорџ Клуни се осврнува на сообраќајната несреќа во Италија, 2018 година, во којашто за малку ќе загинел. Глумецот завршил

Read more

Џорџ Клуни заработил најмногу меѓу глумците изминатава година

Списанието „Форбс“ ја објави листата актери кои оствариле најголема заработка изминативе 12 месеца, а првото место го зазеде Џорџ Клуни. Тој од јуни 2017

Read more