Детски фестивал „Оро без граници“ на плоштад „Македонија“

На плоштадот „Македонија“ во Скопје вечерва (сабота, 29 септември) од 19.30 часот ќе биде одржан централниот настан на Меѓународниот детски фолклорен фестивал „Оро без

Read more