Изложба на детски цртежи на тема штедење и безбедност во сообраќајот

Во НЛБ Банка на 30- ти октомври свечено беше отворена изложбата на детски цртежи на тема штедење и безбедност во сообраќајот. Изложбата ја отворија

Read more