Синтиja Никсoн собра потписи за кандидат за гувернер на Њујорк

Американската актерка Синтија Никсон, најпозната по улогата на амбициозната адвокатка Миранда во ТВ серијата „Сексот и градот”, ги собра потребниот број потписи за да

Read more