Филмска ретроспектива на Карпо Година на фестивал во Бергамо

На Филмскиот фестивал во Бергамо „Bergamo Film Meeting“ (9-17 март) ќе се организира ретроспектива на комплетното творештво на режисерот, кинематографер, сценарист и монтажер Карпо

Read more