Петко Шипинкаровски со признание „Аполон“ во Сремска Митровица

Стружанецот Петко Шипинкаровски е добитник на меѓународната награда „Аполон“, што ја доделува градот Сремска Митровица. Наградата, како што стои во образложението на жири-комисијата, се

Read more