Катица Ќулавкова добитник на наградата „Антево слово“ во Италија

Академик Катица Ќулавкова е добитник на првата награда на меѓународниот конкурс „Антево слово“ 2018/2019 во Сицилија, Италија, за песна по слободен избор. Според жирито,

Read more