Музиката на македонски диџеј Галоски поддржана од Дејвид Гета и Ники Ромеро

Продолжуваат позитивните реакции за музиката на нашиот најистакнат диџеј со светска кариера, диџеј Галоски. Последниот музички новитет е дека една од најголемите глобални музички

Read more