Премиера на „Ајде да си речиме уште една“ во издание на охрискиот театар

Вечерва (сабота, 17.12.2011), со почеток во 20:00 часот, во Центарот за култура „Григор Прличев“ – Охрид ќе се одржи охридската премиера на претставата „Ајде

Read more