Десет најлоши филмови во 2018 година

Порталот „Јаху Ентертејнмент“ објави листа со 10 најлоши филмови во 2018 година. 10 „Jurassic World: Fallen Kingdom“ Публиката очекуваше продолжението да биде софистицирана, надградена

Read more

Листа со 25 најдобри филмови во 2018 година

Порталот „Јаху Ентертејнмент“ објави листа со 25 најдобри филмови во 2018 година. На листата најмногу има драми, а освен два филма, скоро сите се

Read more

ФИФА не сака крупни кадри од убави жени

Меѓународната фудбалска федерација (ФИФА) како дел од стратегијата за борба против сексизмот, им наложи на тимовите ангажирани за телевизиските преноси на натпреварите во иднина

Read more