(видео) 15 факти кои не сте ги знаеле за Чарли Чаплин

Интересни 15 факти поврзани со кариерата и животот на брилијантниот актер, големиот Чаплин.

Погледнете го ова интересно видео и дознајте повеќе за великанот на немиот филм, легендата на филмското платно, Чарли Чаплин.

You May Also Like