Изложба на канадскиот уметник Мајкл Клос во Гевгелија

Во организација на Фондацијата „Аполонија“ – Гевгелија, вечерва (понеделник, 12 август) во хотелот Аполонија во Гевгелија, со почеток во 21 часот ќе се отвори

Read more