Буквите на Братислав Миленковиќ доаѓаат во Скопје!

Денес (вторник, 2 јули) во Скопје пристигнува Братислав Миленковиќ од Белград, кој со себе ја носи изложбата на илустрирани кирилични букви т.н. “Slova 01”.

Read more