Започнува фолклoрниот фестивал „Пображење“ во Вевчани

Од денеска (16 август, петок) до 19 август во Вевчани ќе се одржи Меѓународниот фолклорен фестивал „Пображење“. И оваа година на сцената во Вевчани

Read more