Биста на унгарскиот поет Шандор Петефи во Струга

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска денеска (четврток, 22 август) во Спомен домот на браќата Миладиновци во Струга оствари средба со Ласло Шимон, претседател на

Read more