Артем Румјанцев: Македонците се отворени и добри луѓе, лесно е да се зборува и дружи со нив

Деновиве ја имавме честа да се запознаеме и накратко поразговараме со господинот Артем Румјанцев, претставник на Федералната агенција за Заедницата на Независни Држави, сонародници

Read more